- Decision FGV tarafından sunulan içerik – ACATE ile ilişkili şirketlerdeki girişimciler ve profesyoneller, Proje Yönetimi alanında MBA'de %18'lik özel bir indirime sahiptir. Fırsat idealdir […]
ACATE ile ilişkili şirketlerin girişimcileri ve profesyonelleri, FGV'de Proje Yönetimi alanında MBA'de %18'lik özel bir indirime sahiptir.
- Decision FGV tarafından sunulan içerik – ACATE ile ilişkili şirketlerdeki girişimciler ve profesyoneller, Proje Yönetimi alanında MBA'de %18'lik özel bir indirime sahiptir. Bu fırsat, kariyerinde ilerlemek ve iş piyasasının gerektirdiği stratejik becerileri kazanmak isteyenler için idealdir. Kurs dersleri 25 Eylül 2024'te başlayacak ve Florianópolis'te karma bir formatta gerçekleşecek.
Uzmanlığın son boş pozisyonları cep telefonu numarası listesi var. Eğitim, iş ihtiyaçlarına, bağlama ve organizasyon kültürüne bağlı olarak farklı yönetim yaklaşımlarının yanı sıra, farklı yapı ve segmentlerdeki proje yönetimindeki en iyi uygulamalara ilişkin bilgi, beceri ve değerleri içerecektir.

Kurs, çok çeşitli faaliyet alanlarındaki projeleri, programları, portföyleri ve proje ofislerini yönetmekten sorumlu liderlerin yanı sıra kuruluşlarındaki değişikliklerden sorumlu ve kariyerlerinde yeni eğitim seviyeleri arayan profesyonelleri hedeflemektedir.
Eğitim, Fundação Getúlio Vargas'a bağlı bir kurum olan ve Santa Catarina'nın teknoloji ve inovasyon ekosisteminin ortağı olan ACATE'in sponsoru olan Decision FGV tarafından verilmektedir.
Proje Yönetimi MBA hakkında daha fazla bilgi edinmek için burayı tıklayın . Veya iletişime geçin: (48) 98870-3902
ACATE bülteni , LinkedIn ve Instagram aracılığıyla ekosistemle ilgili güncel bilgilere sahip olun .