SEOJet je potpuno novi softver zbog kojeg smo zaista uzbuđeni
Saznajte više o njihovoj usluzi i preskočite listu samo pozivnica!
To možete provjeriti klikom OVDJE
Adam Vajt je osnivač SEOJet-a, softvera za upravljanje povratnim linkovima koji pomaže trgovcima da izgrade neverovatne profile povratnih veza. U slobodno podaci o broju whatsappa napisao je i režirao igrani film. Živi u Arizoni sa suprugom i 6 djece.
Isprobajte SEOJet

Ako kupujete preko naših partnerskih linkova, plaćamo za preporuku bez dodatnih troškova za vas! Za više informacija posjetite moju stranicu za otkrivanje podataka .
Sadržaj
Prva grupa se zove: Blended Anchors.
Druga grupa je: Sidra s preciznim podudaranjem.
Treća grupa su: Prirodna sidra.
Korak 1: Izgradite povjerenje u brend
Korak 2: Napravite Power stranice i povežite se na njih kao ludi
Korak 3: Izgradite veze do svojih veza
Pošto sam uradio toliko mnogo istraživanja povratnih veza za SEOJet, često me ljudi pitaju kako da bezbedno i efikasno izgradim povratne veze do nove stranice. Mislim da ne postoji samo jedan način da se to uradi, ali podeliću sa vama kako sam to uradio i šta je za mene bilo uspešno u mojim SEO naporima. Prije nego što uđem u to, želim objasniti nešto o prirodnim backlink profilima . Kada govorim o prirodnim backlink profilima, uglavnom govorim o sidrenim tekstualnim profilima (tj. ne možete napraviti gomilu sidrenih linkova koji se tačno podudaraju a da vas Google ne kazni). Postoje tri velike grupe u koje se može uklopiti sav sidreni tekst.
Prva grupa se zove: Blended Anchors .
Ovo su veze u kojima sidreni tekst sadrži dijelove ili cijelu vašu ključnu frazu, ali i druge riječi s njim. Na primjer, ako je vaša ključna fraza bila „ponude za osiguranje“, onda bi sidra u kategoriji Blended Anchors bila nešto poput „tražite ponude osiguranja za vaš automobil“. U suštini, ključna fraza je skrivena u sidru.
Druga grupa je: Sidra za tačno podudaranje .
Drugim riječima, “predračuni osiguranja” bi bili vaš sidreni tekst.
Treća grupa su: Prirodna sidra .
U ovu kategoriju bi spadale stvari poput vašeg brenda, nekog oblika vašeg URL-a ili sidrišta kao što je "ova stranica". Odvojio sam vrijeme da vam objasnim ove tri kategorije jer da biste zadržali prirodan profil povratne veze morate razumjeti ove tri grupe tipova sidra.
Sada pređimo na izgradnju veza. Proces sam podijelio na četiri prilično jednostavna koraka. (Napomena: referencirat ću i prikazivati snimke sa SEOJet-a dok budem prolazio kroz ove korake. Softver je napravljen posebno za izgradnju prirodnih profila povratnih veza i trebao bi vam pomoći da bolje razumijete 4 koraka.)